Här är du:  Bloggar
Start för innehåll

Bloggar

Vet du inte vad du ska läsa? Varför inte titta in på någon bokblogg och låt dig inspireras av andras läsning. Tipsa oss gärna om din bästa bokblogg.

Tveka inte att tipsa oss om din favoritblogg när det gäller böcker. Mejla oss redaktionen@bibli.se eller använd formuläret Skicka in ditt bidrag.

Bokhora

En bokblogg som sticker ut näsan och som många talar om. Bloggen startade 2006 och fick snabbt en stor publik. Bokhora har bland annat fått Aftonbladets stora bloggpris 2009. För den som gillar att diskutera böcker är detta en bra plats på nätet.

 

Drömbiblan

Här bloggar personal från Enköpings bibliotek. Boktips för barn och ungdomar och alla andra med barnasinnet i behåll.

 

Thumans bokskog

Bokskogen är full av böcker. Stora, små, tjocka, tunna, lätta, svåra... Allsköns genrer och författare. Låt dig inspirerars och engageras av nya och gamla böcker och spring sen och låna själv! Bokskogen är en blogg med inlägg om böcker som eleverna på Thunmanskolan i Knivsta har läst eller läser - i och utanför skolan, på svenska eller engelska.

 

Tonårsboken

Här bloggar tre boktokiga femton- och sextonåringar om sina läsupplevelser. De skriver flitigt recensioner och är inte rädda för att säga vad vi tycker. Boknyheter, intervjuer, recensioner, och tankar, här hittar du allt om ungdomsböcker

 

Uppsala gymnasiebiblioteks bokblogg

Här bloggar Uppsalas gymnasiebibliotekarier om böcker som kan passa unga läsare. Böcker om kärlek, vänskap, mobbning, missbruk och massor av andra teman. 

 

  

Senast ändrad: 2013-11-05
Sökfilter
Sökparametrar
Banner bBibli barn