Här är du:  Startsida » Uppsala » Låna & beställa » Skaffa lånekort
Start för innehåll

Skaffa lånekort

Här kan du ansöka om lånekort.

Om du inte redan har ett bibliotekskort kan du använda detta formulär för att fylla i dina uppgifter. När du har fyllt i dina uppgifter går du till närmaste bibliotek för att hämta bibliotekskortet. Du måste komma personligen och visa legitimation. Tala om att du har fyllt i detta formulär. 

Skriv in namn med stora och små bokstäver så här: Anna, Andersson, Storgatan, Uppsala.  Om du anger e-postadress så får du våra meddelanden snabbare!

Barn under 18 år som vill ha lånekort måste ha målsmans tillstånd. Om barnet kommer själv till biblioteket  för att skaffa kort måste en folder fyllas i med underskrift på målsmans godkännande. Foldern tas med till biblioteket så skrivs kortet ut direkt.

För att ansöka om bibliotekskort fyll i formuläret

I enlighet med PuL (personuppgiftslagen) vill vi lämna följande information: Genom att du klickar på Skicka i formuläret för låntagarregistrering godkänner du att Bibliotek Upsala lagrar dina uppgifter elektroniskt (10 § PuL).
Uppgifterna kommer ej att lämnas ut till utomstående personer/organisationer och kommer bara att användas för bibliotekets verksamhet (17 § PuL). 

Senast ändrad: 2014-01-13
Sökfilter
Sökparametrar
Banner bBibli barn