Här är du:  Tipsa!
Start för innehåll

Tipsa!

Vad tycker du? Låt oss andra få veta! På Bibli har du möjlighet att påverka. Sätt betyg, kommentera eller skicka in ett eget tips.

Lägg till nyckelord

Hjälp andra att hitta vad de söker genom att lägga till egna nyckelord (taggar) på böcker, filmer, skivor med mera. Att lägga till nyckelord är enkelt. Sök fram boken och klicka sedan på Nyckelord. Skriv in nyckelordet och klicka på spara. För att lägga till nyckelord måste du vara inloggad på Bibli.

 

Sätt betyg

Tipsa och inspirera andra människor genom att sätta betyg på böcker, filmer, skivor med mera. Att sätta betyg är enkelt. Sök fram boken och klicka på Betyg och omdöme. Välj ditt betyg (skala 1-5) och klicka på spara. För att betona varför något är bra eller dåligt kan du även skriva en kommentar. För att sätta betyg och skriva omdömen måste du vara inloggad på Bibli.

 

Dela sidan

Har du sett eller läst något på Bibli som andra borde få veta? Klicka på Dela och välj var du vill dela sidan, till exempel på Facebook eller Twitter.

 

Kommentera

Har du läst något på Bibli som du har åsikter om? De allra flesta sidor på Bibli kan du som användare kommentera. Längst ner på sidan hittar du Besökarnas kommentarer. Gå in där och skriv din kommentar.

 

Skicka in egna tips

Har du läst en fantastisk bok, sett en underbar film eller hört en ruggigt bra skiva? Vi vill veta! Skriv ett tips och skicka in till oss på redaktionen@bibli.se eller använd formuläret.

Senast ändrad: 2013-11-05
Sökfilter
Sökparametrar
Banner bBibli barn